Ohje valmentajalle

Valmentajana voit kirjautua Hockey Centreen SuomiSportin tunnuksillasi. Valmentajan kirjautumissivulla valitse SuomiSportin kirjautumisvaihtoehto. Muistathan, että sinulla tulee olla voimassaoleva toimihenkilörekisteröityminen hankittuna SuomiSportista, jotta kirjautuminen on mahdollista.

Kirjautumisen jälkeen pääset luomaan oman joukkueen, johon voit liittää joukkueesi pelaajat ja muut valmentajat. Pelaajat pääset lisäämään sen jälkeen, kun pelaajan huoltaja on antanut suostumuksen palvelun käyttöön tämän sivun mukaisella ohjeella. Välitä tieto tästä pelaajiesi vanhemmille. Jos haluat hyödyntää vanhemmille valmista viestintäpohjaa, niin saat sen auki tästä linkistä.

Muut valmentajat voit lisätä joukkueeseen sen jälkeen, kun he ovat kirjautuneet Hockey Centre palveluun ensimmäisen kerran. Hockey Centreä voi siis käyttää vain valmentajan työkaluna tai myös osallistaa urheilijat haluttuihin toimintoihin. Ohjeen joukkueen jakamiseen muille valmentajille ja pelaajien lisääminen joukkueeseen löydät tästä linkistä. Lisäohjeita palvelun toimintojen hyödyntämiseen löydät tämän sivun alaosasta ja myös Hockey Centre -palvelun sisältä kirjautumisen jälkeen.

Ohjevideot valmentajalle


 Jäikö sinulla kysyttävää? support@hockeycentre.fi

Pelaajalle annettu suostumus

Pelaajalla tulee olla hankittuna Suomisportista voimassaoleva pelipassi seuraan, jossa pelaaja pelaa. Lisäksi pelaajalle tulee antaa suostumus Hockey Centre -palvelun käyttöön SuomiSportissa - joko vanhemman toimesta tai täysikäinen antaa itse. Suostumus annetaan Suomisportin tapahtumassa (linkki tapahtumaan). Tarkemmat ohjeet suostumuksen antamiseen pelaajalle saat auki tästä linkistä.

Hyväksymisen jälkeen pelaaja löytyy seuran alta Hockey Centre -palvelusta ja valmentajat voivat lisätä pelaajan joukkueeseen. Huom! Huoltajan kannattaa myös antaa SuomiSportissa lapselleen pelaajan omat yhteystiedot (sähköposti ja/tai puhelinnumero), tämä helpottaa myöhemmin lapsen kirjautumista palveluun. Lapsesi yhteystietoja voit muokata SuomiSportin etusivun kautta. Valitse huollettava ja sen jälkeen “muokkaa tietoja”.

Pelaajan kirjautuminen

Pelaaja voi ladata Hockey Centre -sovelluksen sovelluskaupasta (tai kirjautua palveluun selaimella player.hockeycentre.fi). Jos pelaajalle on annettu vanhempien toimesta SuomiSportissa yhteystiedot (sähköposti ja puhelinnumero), voi pelaaja kirjautua Hockey Centreen SuomiSportin tunnusten avulla suoraan kirjautumissivulta (valitse Suomisport logo). Jos pelaajalle ei ole annettu yhteystietoja SuomiSportissa, voi myös joukkueen valmentaja antaa pelaajalle henkilökohtaisen tunnuksen Hockey Centre -palveluun.

Jos pelaaja ei pääse kirjautumaan palveluun, niin kannattaa varmistaa, että pelaajalle on hankittu pelipassi oikeaan seuraan Suomisportista ja palvelun käyttöön on annettu suostumus Suomisportin tapahtumassa (edellä kerrottu).

Vanhemman kirjautuminen

Pelaajan huoltajana voit myös kirjautua Hockey Centre -palveluun ja nähdä esim. joukkueen tapahtumat ja/tai muut suunnatut asiat vanhemmille lapsesi kohdalla. Tätä varten huoltajana annat suostumuksen Suomisportissa palvelun käyttöön omalta osaltasi. Ohjeen tämän tekemiseksi saat auki tästä linkistä tai menemällä suoraan Suomisportin tapahtumaan tästä linkistä. Sen jälkeen voit ladata Hockey Centre -sovelluksen ja valita rooliksi “vanhempi” ja kirjautua omilla Suomisport tunnuksilla sovellukseen. Huom! Suomisportissa on kaksi Hockey Centre ”tapahtumaa”. Toinen on pelaajalle annettu suostumus ja toinen on vanhemman itselleen antama suostumus, mikäli vanhempana käytätte Hockey Centre sovellusta joukkueessa.

Koulutuswebinaarit

Webinaarit pidettiin loppuvuonna 2023. Webinaaritallenteet ovat katsottavissa ao. painikkeiden kautta.

1. webinaari

Linkki tallenteeseen
Teemoina mm. käyttöönotto valmentajan näkökulmasta, harjoitepankki ja harjoittelun suunnittelu.

2. webinaari

Linkki tallenteeseen
Teemoina mm. omatoimiharjoittelu ja arviointien tekeminen (esim. pelikysely).

3. webinaari

Linkki tallenteeseen
Teemoina mm. päiväkirja ja
mittaustietojen hyödyntäminen
esim. kuormittavuuskyselyissä.

4. webinaari

Linkki tallenteeseen
Teemoina mm. testitoiminto
ja videotyökalu (esim. videoklipit ottelusta).

Ohjevideot valmentajalle

Hockey Centre – Yleistä